Advocaat-medewerker Insolventie

Certa Legal Advocaten
Your business, our law

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk. Wij zijn op zoek naar een:

Advocaat-medewerker Insolventie

De sectie Insolventie van Certa Legal houdt zich bezig met onder andere de afwikkeling van faillissementen, het begeleiden van surseances van betaling en het uitvoeren van doorstartscenario’s. Daarnaast adviseert Certa Legal ook op het gebied van zekerheden, bestuurdersaansprakelijkheid en andere deelgebieden die te maken hebben met bedrijven in financiële moeilijkheden. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met een aantal jaren ervaring, die bij voorkeur al wordt aangesteld als curator. Je bent ondernemend en doortastend, met oog voor de omgeving. Iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt, en dat talent graag benut om de praktijk verder uit te bouwen.

De persoon die wij zoeken

  • Heeft minimaal 4 jaar ervaring in de insolventiepraktijk;
  • is analytisch sterk en in staat verbanden te leggen;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • is ambitieus en leergierig;
  • is een teamplayer die ook goed zelfstandig werkt;
  • heeft gevoel voor humor en kan goed relativeren;

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Denk daarbij aan in-house cursussen, coaching of een specialisatie opleiding.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum Vitae en motivatie aan Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl.

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio.

Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten.