Advocaat Vastgoedrecht

Certa Legal Advocaten
Your business, our law

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk. Wij zijn op zoek naar een:

Advocaat Vastgoedrecht

De sectie Vastgoedrecht van Certa Legal houdt zich bezig met onder andere huurrecht, projectontwikkeling, bouwrecht, kooprecht en contractenrecht in bredere zin. Wij treden daarbij op voor woningcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven, commerciële verhuurders, (grote) huurders en overheden. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand met een aantal jaren ervaring in het vastgoed- en contractenrecht en met affiniteit met huurrecht. Je bent ondernemend en doortastend, met oog voor de omgeving. Iemand die makkelijk contacten legt en onderhoudt, en dat talent graag benut om de praktijk verder uit te bouwen.

De persoon die wij zoeken

  • heeft 3 tot 5 jaar ervaring in de advocatuur;
  • is analytisch sterk en in staat verbanden te leggen;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • is ambitieus en leergierig;
  • is een teamplayer die ook goed zelfstandig werkt;
  • heeft gevoel voor humor en kan goed relativeren;

Naast affiniteit met huurrecht is interesse voor bestuursrecht een pre.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Denk daarbij aan in-house cursussen, coaching of een specialisatie opleiding.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum Vitae en motivatie aan Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl.

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten.