Certa Legal breidt uit met twee aandeelhouders

Amsterdam, 3 januari 2013 – Per 1 januari 2013 zijn Cedric de Breet en Tijmen Martens aandeelhouders van Certa Legal Advocaten. Certa Legal is de eerste full-service juridische dienstverlener van Nederland en is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot een organisatie met ruim tachtig advocaten en juristen.

Cedric de Breet is sinds 2008 verbonden aan Certa Legal en ruim tien jaar werkzaam in de insolventiepraktijk. Hij treedt met regelmaat op als curator in faillissementen. Daarnaast heeft Cedric de Breet een adviespraktijk op het snijvlak van ondernemingsrecht en insolventierecht, waarbij hij zich vooral richt op restructuring en recovery. Met de nieuwe positie van Cedric de Breet heeft Certa Legal momenteel drie partners insolventierecht en neemt het kantoor een belangrijke positie in de markt van insolventie en herstructurering in.

Tijmen Martens is sinds 2009 verbonden aan Certa Legal en heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, waarin hij adviseert en procedeert voor werkgevers en werknemers in directie- en managementfuncties. Dit doet hij zowel in individuele ontslagzaken als bij reorganisaties. Daarnaast adviseert Tijmen Martens met het team arbeidsrechtadvocaten van Certa Legal over uiteenlopende HR-aangelegenheden voor binnen- en buitenlandse cliënten.

Dave Dirks, managing partner van de advocatentak van Certa Legal, is zeer verheugd over de uitbreiding van Certa Legal Advocaten: “Met de nieuwe posities van Cedric en Tijmen hebben we in totaal tien aandeelhouders bij de advocatentak van Certa Legal. Op deze manier zetten we een volgende stap in onze ambitie. We willen namelijk uitgroeien tot een full service middelgroot kantoor, waar cliënten voor vrijwel al hun juridische zaken terecht kunnen, zonder dat dat afbreuk doet aan de kracht van specifieke kennis en ervaring in de sectoren waarin we actief zijn.”

Over Certa Legal

Certa Legal Advocaten is een onderdeel van Certa Legal Group. Het is de eerste full-service juridische dienstverlener van Nederland. Inmiddels werken tachtig advocaten, juristen en fiscalisten op de kantoren in Nederland en op Curaçao. Certa Legal levert op maat gesneden diensten op het gebied van advocatuur, interim, outsourcing, compliance, tax en credit management. Zie ook www.certalegal.nl.