Incasso Jurist

Certa Legal Advocaten
Your business, Our law

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op vastgoedrecht, ondernemingsrecht/insolventie, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen.

Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk. Wij hebben per direct plek voor een:

Incasso Jurist

De incassopraktijk van Certa Legal verzorgt het gehele incassotraject van onderzoek en advisering tot onderhandelingen en het voeren van juridische procedures. Als incasso jurist zorg je zelfstandig voor een goede afhandeling van de incassodossiers en voor een goede relatie met de cliënt.

De persoon die wij zoeken

  • heeft een afgeronde HBO/WO Rechten opleiding
  • beschikt over een goed cijfermatig, commercieel en financieel inzicht
  • is analytisch sterk en in staat verbanden te leggen;
  • beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • is ambitieus en leergierig;
  • is een teamplayer die ook goed zelfstandig werkt;
  • heeft gevoel voor humor en kan goed relativeren;

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie op een mooie locatie met een leuk team. De werksfeer is informeel en we organiseren regelmatig een gezellige borrel, een bbq of kantooruitje. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Als je wilt dan helpen we je daar graag bij d.m.v. trainingen en/of cursussen.

Sollicitatie
Interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie aan Chantal Heruer, heruer@certalegal.nl.

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijk toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio.

Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten.