Contractenrecht

Contractenrecht

Binnen een onderneming bestaan vele verschillende contracten voor verschillende relaties. Het contractenrecht ziet op de contracten die de onderneming aangaat om haar producten en diensten te verkopen. Dat betekent dat het gaat over in- en verkoopovereenkomsten, algemene voorwaarden die daarbij gehanteerd worden, distributieovereenkomsten, licentieovereenkomsten en andere overeenkomsten waarbij producten of diensten worden verkocht.

Solide basis

Het laten opstellen van een goed contract is een verstandige investering. Daarbij moet nagedacht worden over het doel dat partijen voor ogen hebben en over eventuele geschillen die kunnen ontstaan. Een goed contract biedt een solide basis voor de oplossing van elk denkbaar geschil erover. Dat betekent ook dat die oplossing sneller, efficiƫnter en goedkoper is als er een goed contract aan ten grondslag ligt.

Wereld is marktplaats

De advocaten van Certa Legal hebben diepgaande kennis van de sectoren waarin zij adviseren. Bijzondere aandacht daarbij hebben de sectoren zorg, vastgoed, media & entertainment, fashion & lifestyle, horeca & leisure. De wereld is de marktplaats geworden. Kennis van internationale handelsstandaarden en samenwerking met buitenlandse advocaten is daarbij onmisbaar. Die kennis en dat netwerk hebben wij volop in huis.

Onze Contractenrechtadvocaten

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.