Vastgoedrecht

Vastgoedrecht

Vastgoed is een complex werkveld, waarin vele, soms op het eerste gezicht tegenstrijdige belangen met elkaar moeten worden verenigd. De kunst is om de valkuilen om te buigen tot mogelijkheden. Certa Legal Vastgoed verstaat deze kunst. In de vastgoedwereld spelen grote belangen. Onze vastgoedspecialisten hebben een scherp oog voor de wensen en behoeften van de cliënt en hebben een ruime en veelzijdige ervaring en kennis opgebouwd in dit werkveld. Wij kennen deze wereld en begrijpen waar het om draait.

Specialisaties

De praktijk van Certa Legal Vastgoed spitst zich toe op projectontwikkeling, bouwrecht, fiscaal recht, ruimtelijke ordening, bestuursrecht, volkshuisvestingrecht en huurrecht. Wij adviseren over en begeleiden individuele bouwprojecten, gebiedsontwikkelingen, PPS-projecten, huurcontracten en vastgoedtransacties en treden daarbij op voor projectontwikkelaars, beleggers, bouwbedrijven, commerciële verhuurders, woningcorporaties, (grote) huurders en overheden. Procederen doen we regelmatig, maar alleen als dat voor de cliënt de beste oplossing is.

Moderne aanpak

Dat alles doen wij met de moderne aanpak die Certa Legal eigen is, waarvan efficiëntie, nuchterheid, bereikbaarheid en creativiteit de kenmerken zijn. Wij houden van korte lijnen, van een brede blik en van de gedachte dat oplossingen vaak op een creatieve manier gevonden kunnen worden.

Onze Vastgoedrechtadvocaten

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.