ICT recht

ICT Recht

Personeel is een niet te onderschatten ‘investering’ voor een onderneming. En zeker niet de eenvoudigste. Goede werknemers zijn moeilijk te vinden en nog moeilijker te behouden. Een gedegen personeelsbeleid met goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke optie- en bonusregelingen is hiervoor vaak een vereiste. De arbeidsrechtspecialisten van Certa Legal hebben hiervan hun expertise gemaakt.

 

De specialisten van Certa Legal weten de weg in die razendsnel evoluerende wereld van informatie- en communicatietechnologie. Zij adviseren cliënten over complexe ICT-vraagstukken en leveren ondersteuning bij een onverhoopt conflict. Zo begeleiden zij ondernemingen bij het opstellen of aangaan van uiteenlopende ICT-contracten, zoals service level agreements, managed services agreements, hostingovereenkomsten, outsourcingcontracten en escrow-regelingen (die het mogelijk maken software te blijven gebruiken bij een faillissement van de leverancier). Of ze procederen hierover, bijvoorbeeld als de implementatie toch anders loopt dan gepland of dan afgesproken.

Certa Legal Advocaten is uiteraard ook thuis in de regelgeving die van toepassing is op websites, in het bijzonder online stores. De ICT-sector is een belangrijke sector voor Certa Legal. Veel van onze cliënten zijn volledig webbased, van hotelboekingswebsites tot webshops. De specifieke kennis en ervaring van onze advocaten in die wereld is vaak bepalend voor de kans van slagen van een nieuw concept of nieuwe dienst.

Onze ICT recht advocaten

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.