Sport en recht

Sport en recht

Sport en recht vinden elkaar in een breed werkveld, waar soms meerdere (internationale) rechtsgebieden tegelijk aan de orde zijn. Certa Legal heeft korte lijnen naar alle relevante rechtsgebieden. Als fanatieke sporters die veelal zelf op hoog niveau hebben gesport, combineren onze specialisten hun vakkennis bovendien met relevante ervaring en een internationaal netwerk.

Meer dan juridische bijstand

De sportrechtadvocaten van Certa Legal houden zich onder meer bezig met transfers, sponsorcontracten, dopingzaken, merchandising en bescherming en bewaking van portretrechten. Ze buigen zich daarnaast over de vraag hoe sportrecht zich verhoudt tot relevante rechtsgebieden als het Europees recht, het internationaal verenigingsrecht, het vreemdelingenrecht en het arbeidsrecht. Als jurist, ondernemer en sportfanaat zijn de specialisten van Certa Legal in staat meer te bieden dan alleen juridische bijstand. Ze bewegen zich soepel op het spanningsveld tussen zakelijke en persoonlijke belangen, financiƫle en sportieve aspecten.

Partnerships

Verschillende sportbonden, managementbureaus en individuele sporters zijn met Certa Legal een partnership aangegaan. Zij profiteren dagelijks van de specifieke kennis bij Certa Legal op het gebied van sport en recht.

 

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.