Verzekeraars

Allerlei risico’s worden door verzekeringen afgewenteld op verzekeraars. Als er moet worden uitgekeerd, dan moet dat. Maar niet in alle gevallen is duidelijk of de verzekerde aansprakelijk is of de verzekering in het specifieke geval dekking biedt. Certa Legal is specialist op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. De advocaten van Certa Legal beoordelen scherp of de claim terecht is. Bij de beoordeling worden (vanzelfsprekend) alle aspecten meegenomen, variërend van de Bedrijfsregeling brandregres tot eigen schuld.  Samen met de cliënt haalt Certa Legal het optimale uit de zaak.

Verhaal nemen

Als er moet worden uitgekeerd, dan moet dat. Niet zelden is er echter sprake van een verhaalsrecht voor de verzekeraar. De advocaten van Certa Legal behandelen daarom niet alleen de tegen de verzekeraar of verzekerde ingediende claim, maar denken vanaf het eerste moment mee om te kijken of er op een andere partij verhaal kan worden genomen. Bij de beoordeling daarvan worden alle aspecten meegenomen. De strategie van de advocaten van Certa Legal is er altijd op gericht dat de schade uiteindelijk komt te liggen waar hij is veroorzaakt.

Kosten

Procederen kost geld. Soms veel geld. Daarom biedt Certa Legal altijd aan een zaak tegen een vaste prijsafspraak te behandelen of wordt vooraf een goede kostenindicatie gegeven. Bij meerdere zaken gelden kortingstaffels. Op voorhand is dan precies duidelijk of de kosten tegen de baten opwegen.

Ruimer dan verzekeringsrecht

Bij verzekeringsrechtzaken biedt Certa Legal optimale advisering. Omdat Certa Legal specialisten heeft op bijna alle gebieden van het civiele recht, kunnen eventuele claims multidisciplinair worden aangepakt. Er staat altijd een enthousiast en toegewijd team klaar. Het concept van een full service kantoor betekent tevens dat Certa Legal ruimer dan het verzekeringsrecht kan adviseren en procederen. Certa Legal heeft specialisten op het gebied van onder meer arbeidsrecht, huur- en bouwrecht, faillissementsrecht en ondernemingsrecht.

Onze verzekeraars specialisten

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.